Komende week in GTST: houden Merel en Stefano de baby of niet? (video)

Komende week in GTST: houden Merel en Stefano de baby of niet? (video)

Vrijdag 21 april 2023 om 17:45

Komende week in <em>GTST</em>: houden Merel en Stefano de baby of niet? (video) Merel worstelt met haar keuze om de baby wel of niet te houden. Nu Stefano weet dat ze zwanger is borrelen er bij hem allerlei onverwachte gevoelens op. Je ziet het komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Spanning in Goede Tijden, Slechte Tijden: komt het nog goed met Stanley? (video) Bekijk deze video » Zie: backstage met Thijs en Johnny op het vliegveld voor GTST Bekijk deze video » GTST-actrice reageert op ophef over affaire met leeftijdsverschil: 'ik vind het supertof' Bekijk deze video »
Serie :
Komende week in GTST: houden Merel en Stefano de baby of niet? (video)

Merel worstelt met haar keuze om de baby wel of niet te houden. Nu Stefano weet dat ze zwanger is borrelen er bij hem allerlei onverwachte gevoelens op. Je ziet het komende week in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's