Vandaag Inside: Caroline van der Plas reageert op boer-video

Vandaag Inside: Caroline van der Plas reageert op boer-video

Zaterdag 22 april 2023 om 11:13

Angela de Jong: 'Af en toe ruzie is wel lekker'

In Vandaag Inside reageert Caroline van der Plas op de awkward video waar in een vorige aflevering van Vandaag Inside erg om gelachen werd. In de video lijkt het namelijk of ze midden in een debat een boer laat. Caroline vertelt, in een ingezonden video reactie, dat dit geen boer was maar een hik. Caroline lijkt te reageren op werkelijk alles, en de studio heeft er weer plezier om.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside:</em> <em>Caroline van der Plas</em> reageert op boer-video Angela de Jong: 'Af en toe ruzie is wel lekker' In Vandaag Inside reageert Caroline van der Plas op de awkward video waar in een vorige aflevering van Vandaag Inside erg om gelachen werd. In de video lijkt het namelijk of ze midden in een debat een boer laat. Caroline vertelt, in een ingezonden video reactie, dat dit geen boer was maar een hik. Caroline lijkt te reageren op werkelijk alles, en de studio heeft er weer plezier om. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Heren Vandaag Inside vuren botox-grap af op Noa Vahle: 'Daar beginnen we nog niet aan' Bekijk deze video » Zie: Jan Smit was tegen Mia en Dion en stapt uit de selectiecommissie voor het Eurovisiesongfestival Bekijk deze video » Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's