Bekijk: twee superschattige giertjes geboren in DierenPark Amersfoort

Bekijk: twee superschattige giertjes geboren in DierenPark Amersfoort

Woensdag 26 april 2023 om 15:47

In DierenPark Amersfoort zijn twee vale gieren uit hun ei gekropen. Ze worden toegevoegd aan het Snavelrijk, waar nu negen soortgenoten leven. De gieren zijn nu nog te bewonderen in de dierentuin en worden later uitgezet in het wild.

Vliegles
Haast is er niet bij, want de kuikens moeten eerst nog vliegles krijgen. "Die krijgen ze vier maanden nadat ze uit het ei zin gekropen. Vader- en moedergier gaan de jongen eerst samen opvoeden. Dat gaat tot nu toe heel goed", vertelt dierverzorger Marc Belt.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Bekijk: twee superschattige giertjes geboren in <em>DierenPark Amersfoort</em> In DierenPark Amersfoort zijn twee vale gieren uit hun ei gekropen. Ze worden toegevoegd aan het Snavelrijk, waar nu negen soortgenoten leven. De gieren zijn nu nog te bewonderen in de dierentuin en worden later uitgezet in het wild. VlieglesHaast is er niet bij, want de kuikens moeten eerst nog vliegles krijgen. "Die krijgen ze vier maanden nadat ze uit het ei zin gekropen. Vader- en moedergier gaan de jongen eerst samen opvoeden. Dat gaat tot nu toe heel goed", vertelt dierverzorger Marc Belt. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar kleinkind mee te nemen (video) Bekijk deze video » Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's