René vergelijkt Gordon met Matthijs van Nieuwkerk en heeft opmerkelijk advies (Vandaag Inside)

René vergelijkt Gordon met Matthijs van Nieuwkerk en heeft opmerkelijk advies (Vandaag Inside)

Donderdag 27 april 2023 om 13:42

René van der Gijp wil op verzoek van Wilfred Genee in Vandaag Inside met enige tegenzin wel iets zeggen over de 'Gordonsoap'. René vergelijkt de zanger met andere bekende Nederlanders die volgens hem ook een afwijking hebben, namelijk Matthijs van Nieuwkerk en de minister van Onderwijs, Dennis Wiersma. Hij vervolgt zijn uiteenzetting met een opmerkelijk advies aan deze mensen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>René</em> vergelijkt <em>Gordon</em> met <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> en heeft opmerkelijk advies (<em>Vandaag Inside</em>) René van der Gijp wil op verzoek van Wilfred Genee in Vandaag Inside met enige tegenzin wel iets zeggen over de 'Gordonsoap'. René vergelijkt de zanger met andere bekende Nederlanders die volgens hem ook een afwijking hebben, namelijk Matthijs van Nieuwkerk en de minister van Onderwijs, Dennis Wiersma. Hij vervolgt zijn uiteenzetting met een opmerkelijk advies aan deze mensen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 26 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp over RTL Boulevard en Gordon: 'hij zit er 24 uur op' Bekijk deze video » Zien: Gordon reageert op interview ex-verloofde! Bekijk deze video » Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's