Verliefde Sylvia Geersen kust erop los met Joris op Koningsdag

Verliefde Sylvia Geersen kust erop los met Joris op Koningsdag

Vrijdag 28 april 2023 om 16:28

Kijk hier waar je De Bachelorette kunt streamen.

Voor wie zich afvraagt hoe het met Sylvia Geersen en haar liefdesleven zit: het lijkt erop ze dolgelukkig is met haar Joris. Het model vond haar nieuwe liefde in De Bachelorette en ze moesten hun liefde in verband met de uitzendingen lange tijd geheimhouden. Maar nu de ontknoping is uitgezonden mogen ze openlijk verliefd zijn en dat doen de twee dan ook zeker. Op social media laten ze zien dat er uitgebreid wordt gekust op Koningsdag…

Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Verliefde <em>Sylvia Geersen</em> kust erop los met Joris op Koningsdag Kijk hier waar je De Bachelorette kunt streamen. Voor wie zich afvraagt hoe het met Sylvia Geersen en haar liefdesleven zit: het lijkt erop ze dolgelukkig is met haar Joris. Het model vond haar nieuwe liefde in De Bachelorette en ze moesten hun liefde in verband met de uitzendingen lange tijd geheimhouden. Maar nu de ontknoping is uitgezonden mogen ze openlijk verliefd zijn en dat doen de twee dan ook zeker. Op social media laten ze zien dat er uitgebreid wordt gekust op Koningsdag… Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sylvia Geersen: 'Joris is mijn beste vriend' (Shownieuws) Bekijk deze video » De Bachelorette: zijn Sylvia Geersen en Joris nog altijd samen? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's