Pijnlijke beelden Michael J. Fox, leeft al ruim 30 jaar met ziekte van Parkinson (RTL Boulevard)

Pijnlijke beelden Michael J. Fox, leeft al ruim 30 jaar met ziekte van Parkinson (RTL Boulevard)

Zondag 30 april 2023 om 21:10

Pijnlijke beelden <em>Michael J. Fox</em>, leeft al ruim 30 jaar met <em>ziekte van Parkinson</em> (<em>RTL Boulevard</em>) 'Back to the Future' en 'Familie Ties'-ster Michael J. Fox leeft al dertig jaar leven met de ziekte van Parkinson. In 2020 stopte de acteur met zijn werk omdat in de afgelopen jaren de symptomen van zijn ziekte steeds erger werden. Pijnlijke beeldenRTL Boulevard laat een fragment zien van Michael in een openhartig interview met Jane Pauley, presentatrice van het Amerikaanse nieuwsprogramma 'CBS News Sunday Morning'. Hij vertelt hoe alledaagse zaken steeds lastiger voor hem worden. In de pijnlijke beelden van Michael J. Fox is duidelijk te zien wat de lichamelijke effecten van deze hersenziekte waarmee hij vermoedelijk de 80 jaar niet zal halen, zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Pijnlijke beelden Michael J. Fox, leeft al ruim 30 jaar met ziekte van Parkinson (RTL Boulevard)

'Back to the Future' en 'Familie Ties'-ster Michael J. Fox leeft al dertig jaar leven met de ziekte van Parkinson. In 2020 stopte de acteur met zijn werk omdat in de afgelopen jaren de symptomen van zijn ziekte steeds erger werden.

Pijnlijke beelden
RTL Boulevard laat een fragment zien van Michael in een openhartig interview met Jane Pauley, presentatrice van het Amerikaanse nieuwsprogramma 'CBS News Sunday Morning'. Hij vertelt hoe alledaagse zaken steeds lastiger voor hem worden. In de pijnlijke beelden van Michael J. Fox is duidelijk te zien wat de lichamelijke effecten van deze hersenziekte waarmee hij vermoedelijk de 80 jaar niet zal halen, zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's