Politie legt illegale straatrace in Maastricht stil (Hart van Nederland)

Politie legt illegale straatrace in Maastricht stil (Hart van Nederland)

Zondag 30 april 2023 om 21:37

Politie legt illegale <em>straatrace</em> in <em>Maastricht</em> stil (<em>Hart van Nederland</em>) Zondagmiddag legde de politie in Maastricht een illegale straatrace stil. Vanuit het hele land waren zo'n 100 à 150 scooters, quads en motoren afgereisd naar de Limburgse stad. Hart van Nederland toont een kleine selectie van de bijzondere vervoermiddelen die er tussen zaten en hun kunsten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: steekpartij bij ENCI-groeve, politie rukt massaal uit Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode door ongeluk met zweefvliegtuig bij Arnhem Bekijk deze video » Unieke beelden: drie Amerikaanse zwarte beren geboren in Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Zondagmiddag legde de politie in Maastricht een illegale straatrace stil. Vanuit het hele land waren zo'n 100 à 150 scooters, quads en motoren afgereisd naar de Limburgse stad. Hart van Nederland toont een kleine selectie van de bijzondere vervoermiddelen die er tussen zaten en hun kunsten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's