ZIEN: Peter Gillis heeft het zwaar tijdens opnames Massa is kassa

ZIEN: Peter Gillis heeft het zwaar tijdens opnames Massa is kassa

ZIEN: <em>Peter Gillis</em> heeft het zwaar tijdens opnames <em>Massa is kassa</em> Zonder Nicol maar mét zijn zoon Mark is Peter Gillis weer druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen Massa is Kassa, dat vanaf 23 mei weer iedere dinsdagavond te zien is op SBS6. Gekscherend zegt de ondernemer bij een foto waarop te zien is hoe hij in een campingstoeltje zijn eigen boek zit te lezen: 'Opnamedagen zoals deze zijn natuurlijk het zwaarst'. Hoe zwaar Peter het heeft zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Shownieuws de breuk tussen hem en Nicol Kremers bekend maakte. Bekijk ook Nicol Kremers: 'Peter Gillis mag hem ergens stoppen waar het donker is' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Nicol Kremers tongzoent erop los met... een vrouw (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 2 mei 2023 om 12:34

Zonder Nicol maar mét zijn zoon Mark is Peter Gillis weer druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen Massa is Kassa, dat vanaf 23 mei weer iedere dinsdagavond te zien is op SBS6. Gekscherend zegt de ondernemer bij een foto waarop te zien is hoe hij in een campingstoeltje zijn eigen boek zit te lezen: 'Opnamedagen zoals deze zijn natuurlijk het zwaarst'.

Hoe zwaar Peter het heeft zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Shownieuws de breuk tussen hem en Nicol Kremers bekend maakte.

Actuele video's

Meer actuele video's