Bekijk: intens autoritje met Mitchel aan de Maas: 'Ik heb een warme worst hier'

Bekijk: intens autoritje met Mitchel aan de Maas: 'Ik heb een warme worst hier'

Dinsdag 2 mei 2023 om 16:21

Mitchel op de poepscooter

Mitchel weet niet helemaal hoe zijn auto werkt. Hij en drie anderen zitten bij hem in de auto en het is warm! Dit zorgt voor een intense autorit waarbij Mitchel aan allerlei knoppen zit, één iemand keihard roept en de andere twee schaterlachen. "Ik ben zo'n baviaan met een rode kont. Jezus doe die kachel eens uit. Ik heb een warme worst hier voor op de barbecue," aldus de schreeuwerd.

Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas.

Bekijk: intens autoritje met <em>Mitchel aan de Maas</em>: 'Ik heb een warme worst hier' Mitchel op de poepscooter Mitchel weet niet helemaal hoe zijn auto werkt. Hij en drie anderen zitten bij hem in de auto en het is warm! Dit zorgt voor een intense autorit waarbij Mitchel aan allerlei knoppen zit, één iemand keihard roept en de andere twee schaterlachen. "Ik ben zo'n baviaan met een rode kont. Jezus doe die kachel eens uit. Ik heb een warme worst hier voor op de barbecue," aldus de schreeuwerd. Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas. Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. :[video:videos](ids:"561083,557265,557138" title:"Bekijk ook")

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

:[video:videos](ids:"561083,557265,557138" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's