Sprintgrootheid Tori Bowie dood gevonden, bekijk hier haar beste races

Sprintgrootheid Tori Bowie dood gevonden, bekijk hier haar beste races

Woensdag 3 mei 2023 om 18:25

Amerikaanse Topsprintster Tori Bowie is op 32-jarige leeftijd overleden. Bowie was een geduchte tegenstander voor vele, waaronder de Nederlandse Dafne Schippers.

Kampioen
De atlete werd in 2017 wereldkampioen 100 meter in Londen. Twee jaar eerder sprintte ze in Peking naar WK-brons. Op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro won de Amerikaanse individueel zilver (100 meter) en brons (200 meter). Ook in de Amerikaanse estafetteploeg was ze vaak succesvol. Tori Bowie is 32 jaar geworden, haar management maakte haar dood wereldkundig. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt.

Reacties
De atletiekwereld reageert geschokt op de plotselinge dood van Tori Bowie. Concurrent Dafne schippers deelde de onderstaande Instagram post in haar stories als eerbetoon aan Bowie.

Bekijk hieronder de Diamond Leaque race van Tori Bowie.

Sprintgrootheid <em>Tori Bowie</em> dood gevonden, bekijk hier haar beste races Amerikaanse Topsprintster Tori Bowie is op 32-jarige leeftijd overleden. Bowie was een geduchte tegenstander voor vele, waaronder de Nederlandse Dafne Schippers. KampioenDe atlete werd in 2017 wereldkampioen 100 meter in Londen. Twee jaar eerder sprintte ze in Peking naar WK-brons. Op de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro won de Amerikaanse individueel zilver (100 meter) en brons (200 meter). Ook in de Amerikaanse estafetteploeg was ze vaak succesvol. Tori Bowie is 32 jaar geworden, haar management maakte haar dood wereldkundig. De doodsoorzaak is nog niet bekendgemaakt. Women's 100m Final | World Athletics Championships London 2017 Anatomy of a ReactiesDe atletiekwereld reageert geschokt op de plotselinge dood van Tori Bowie. Concurrent Dafne schippers deelde de onderstaande Instagram post in haar stories als eerbetoon aan Bowie. Bekijk hieronder de Diamond Leaque race van Tori Bowie. Bekijk ook Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Bob rent Alpe d'HuZes uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Masterchef Australië-presentator Jock Zonfrillo (46) overleden Bekijk deze video »
Nieuws :
Sprintgrootheid Tori Bowie dood gevonden, bekijk hier haar beste races

Actuele video's

Meer actuele video's