Afscheid Paul van Vliet in Schouwburg Den Haag: waar was koninklijke familie? (Shownieuws)

Afscheid Paul van Vliet in Schouwburg Den Haag: waar was koninklijke familie? (Shownieuws)

Donderdag 4 mei 2023 om 10:05

Overleden Paul van Vliet had groot succes met Meisjes van 13 (video)

Woensdag hebben familie, vrienden en collega’s afscheid genomen van Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De cabaretier overleed vorige week op 87-jarige leeftijd en veel mensen zijn naar dit afscheid gekomen, waaronder bekende mensen als André van Duin, Richard Groenendijk, Jan Slagter en Claudia de Breij. Maar de grote vraag is waar de koninklijke familie was, zij waren namelijk erg close met Van Vliet. In Shownieuws komt dit ter sprake, aangezien de royals niet door de camera’s zijn vastgelegd. Van Vliet wordt later deze week in besloten kring begraven.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Afscheid Paul van Vliet in Schouwburg Den Haag: waar was koninklijke familie? (<em>Shownieuws</em>) Overleden Paul van Vliet had groot succes met Meisjes van 13 (video) Woensdag hebben familie, vrienden en collega’s afscheid genomen van Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De cabaretier overleed vorige week op 87-jarige leeftijd en veel mensen zijn naar dit afscheid gekomen, waaronder bekende mensen als André van Duin, Richard Groenendijk, Jan Slagter en Claudia de Breij. Maar de grote vraag is waar de koninklijke familie was, zij waren namelijk erg close met Van Vliet. In Shownieuws komt dit ter sprake, aangezien de royals niet door de camera’s zijn vastgelegd. Van Vliet wordt later deze week in besloten kring begraven. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dinsdag overleden Paul van Vliet had groot succes met Meisjes van 13 (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's