Sam Hagens stelt kritische vraag aan Zelensky, 'Rutte ergert zich dood' (Vandaag Inside)

Sam Hagens stelt kritische vraag aan Zelensky, 'Rutte ergert zich dood' (Vandaag Inside)

Vrijdag 5 mei 2023 om 09:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv.

Op 4 mei was de Oekraïense president Zelensky op bezoek in Nederland, hij gaf in Den Haag een speech. De pers had ook de tijd voor het stellen van vragen. "Iedere Nederlandse journalist mocht twee vragen stellen", zegt Sam Hagens in Vandaag Inside.

Ergeren
Nadat Sam Hagens netjes twee vragen stelde, probeert hij het nog één keer. De kritische vraag gaat over het bezoek van Zelensky op 4 mei, want is dit niet, zoals Caroline van der Plas zegt, ongepast? Johan Derksen reageert op het interview met Zelensky, "Rutte ergert zich dood".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sam Hagens stelt kritische vraag aan <em>Zelensky</em>, 'Rutte ergert zich dood' <em>(Vandaag Inside)</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. Op 4 mei was de Oekraïense president Zelensky op bezoek in Nederland, hij gaf in Den Haag een speech. De pers had ook de tijd voor het stellen van vragen. "Iedere Nederlandse journalist mocht twee vragen stellen", zegt Sam Hagens in Vandaag Inside. ErgerenNadat Sam Hagens netjes twee vragen stelde, probeert hij het nog één keer. De kritische vraag gaat over het bezoek van Zelensky op 4 mei, want is dit niet, zoals Caroline van der Plas zegt, ongepast? Johan Derksen reageert op het interview met Zelensky, "Rutte ergert zich dood". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Caroline van der Plas vindt bezoek president Zelensky aan Nederland misplaatst (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag Bekijk deze video » Rutte en Van der Plas niet met elkaar eens over bezoek Zelensky: 'Heel ongepast!' Bekijk deze video » Zien: Zelensky houdt speech in het World Forum op Dodenherdenking Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's