Eerste scheurtjes tussen Eunice en Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven)

Eerste scheurtjes tussen Eunice en Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven)

Vrijdag 5 mei 2023 om 11:36

Tot nu toe hebben Eunice en Jan Willem een goede band met elkaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze hadden laatst zelfs een intiem moment met elkaar, ze gaven elkaar stiekem een tongzoen. Maar de twee hebben het niet altijd even gezellig en dat is te merken. "Je kent me niet eens Jan Willem" zegt Eunice tijdens hun discussie. De rest van de bewoners luistert ongemakkelijk mee naar het gesprek.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Eerste scheurtjes tussen Eunice en Jan Willem (<em>Een Jaar Van Je Leven</em>) Tot nu toe hebben Eunice en Jan Willem een goede band met elkaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze hadden laatst zelfs een intiem moment met elkaar, ze gaven elkaar stiekem een tongzoen. Maar de twee hebben het niet altijd even gezellig en dat is te merken. "Je kent me niet eens Jan Willem" zegt Eunice tijdens hun discussie. De rest van de bewoners luistert ongemakkelijk mee naar het gesprek. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Jan Willem en Eunice zoenen stiekem in Een Jaar Van Je Leven: 'Doe het snel!' (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Morrie wordt aan de deur vastgeplakt, blijft ze hangen? Bekijk deze video » Irritaties tussen Moraima en Rupert in Een Jaar Van Je Leven: 'Valsspeler, je liegt!!' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's