Ondeugende Chester, zoontje Bibi Breijman en Waylon, probeert stenen te eten: 'Nee!!'

Ondeugende Chester, zoontje Bibi Breijman en Waylon, probeert stenen te eten: 'Nee!!'

Vrijdag 5 mei 2023 om 16:16

Waylon ziet kindjes en Bibi weer na een vakantie zonder elkaar (Shownieuws)

Op social media deelt Bibi Breijman beelden van haar schattige zoontje Chester, die ze met Waylon kreeg. Ze hebben een grasmat neergelegd zodat het mannetje hier heerlijk op kan spelen, maar natuurlijk heeft Chester andere snode plannen. Hij gaat liever naar de stenen en probeert ze te eten, maar daar steekt mama een stokje voor. “Nee!!”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Ondeugende <em>Chester</em>, zoontje Bibi Breijman en Waylon, probeert stenen te eten: 'Nee!!' Waylon ziet kindjes en Bibi weer na een vakantie zonder elkaar (Shownieuws) Op social media deelt Bibi Breijman beelden van haar schattige zoontje Chester, die ze met Waylon kreeg. Ze hebben een grasmat neergelegd zodat het mannetje hier heerlijk op kan spelen, maar natuurlijk heeft Chester andere snode plannen. Hij gaat liever naar de stenen en probeert ze te eten, maar daar steekt mama een stokje voor. “Nee!!” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » ZIEN: schaterlachende zoontje van Bibi Breijman is om op te vreten! Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's