Peter Pannekoek komt met NPO-programma Waarom gaan we niet vaker?: "Trots!"

Peter Pannekoek komt met NPO-programma Waarom gaan we niet vaker?: "Trots!"

Maandag 8 mei 2023 om 13:32

Eind deze maand kunnen we een nieuw theaterprogramma verwachten bij de NPO. "Met trots mag ik bekendmaken dat ik een nieuw tv-programma heb gemaakt over mijn grote liefde: het theater", schrijft Peter Pannekoek maandag op zijn Instagrampagina. Bekijk hieronder de promo van het nieuwe NPO-programma Waarom gaan we niet vaker?

Lees verder onder de video.

Peter Pannekoek komt met NPO-programma <em>Waarom gaan we niet vaker?</em>: &quot;Trots!&quot; Eind deze maand kunnen we een nieuw theaterprogramma verwachten bij de NPO. "Met trots mag ik bekendmaken dat ik een nieuw tv-programma heb gemaakt over mijn grote liefde: het theater", schrijft Peter Pannekoek maandag op zijn Instagrampagina. Bekijk hieronder de promo van het nieuwe NPO-programma Waarom gaan we niet vaker? Lees verder onder de video. VerbluffendIn Waarom gaan we niet vaker? worden er elke week twee voorstellingen visueel verbluffend in beeld gebracht en interviewt Peter Pannekoek collega’s over het prachtige vak. In de hoop dat jij na afloop denkt: Waarom gaan we niet vaker? Waarom gaan we niet vaker? is vanaf woensdag 31 mei elke woensdag om 22:10 uur te zien op NPO2. Bekijk de aankondiging van Peter Pannekoek in de video hierboven. Bekijk ook Bij Van Duin op de achterbank: Peter Pannekoek wilde rijbewijs na gênante treinreizen Bekijk deze video » Peter Pannekoek in Dit Was Het Nieuws: 'ik dacht echt dat ik schurft had' Bekijk deze video »

Verbluffend
In Waarom gaan we niet vaker? worden er elke week twee voorstellingen visueel verbluffend in beeld gebracht en interviewt Peter Pannekoek collega’s over het prachtige vak. In de hoop dat jij na afloop denkt: Waarom gaan we niet vaker?

Waarom gaan we niet vaker? is vanaf woensdag 31 mei elke woensdag om 22:10 uur te zien op NPO2. Bekijk de aankondiging van Peter Pannekoek in de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's