Roy Donders en vriendin stellen Romi voor: 'We zijn heel gelukkig'

Roy Donders en vriendin stellen Romi voor: 'We zijn heel gelukkig'

Woensdag 12 april 2023 om 17:59

Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter

Roy Donders kan zijn geluk niet op. Zijn vriendin en hij zijn namelijk onlangs ouders geworden van hun eerste kindje samen. De kersverse vader stelt zijn dochtertje vol trots voor. "Dat moment dat ze er is vergeet je nooit meer, zo bijzonder. Mies is echt een pittige vrouw met doorzettingsvermogen. We zijn heel gelukkig."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roy Donders</em> en vriendin stellen Romi voor: 'We zijn heel gelukkig' Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter Roy Donders kan zijn geluk niet op. Zijn vriendin en hij zijn namelijk onlangs ouders geworden van hun eerste kindje samen. De kersverse vader stelt zijn dochtertje vol trots voor. "Dat moment dat ze er is vergeet je nooit meer, zo bijzonder. Mies is echt een pittige vrouw met doorzettingsvermogen. We zijn heel gelukkig." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Roy Donders en vriendin doen zwangerschapsshoot Bekijk deze video » Roy Donders is boos op juicekanalen: "Het is gewoon schandalig" (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Roy Donders deelt eerste beelden van pasgeboren dochter Bekijk deze video »
TV :
Roy Donders en vriendin stellen Romi voor: 'We zijn heel gelukkig'

Actuele video's

Meer actuele video's