Oekraïense Maria tourgids bij Songfestival: "Oekraïense cultuur in Liverpool" (NOS)

Oekraïense Maria tourgids bij Songfestival: "Oekraïense cultuur in Liverpool" (NOS)

Oekraïense Maria tourgids bij Songfestival: &quot;Oekraïense cultuur in Liverpool&quot; (<em>NOS</em>) Na maanden van voorbereidingen begint vanavond eindelijk het Eurovisie Songfestival. We zullen onze Mia en Dion zien in de eerste halve finale. Er wordt na de aanpassing van het liedje goed over de act gesproken en men heeft er weer vertrouwen in. TourgidsZal Nederland zaterdag in de finale komen te staan? We zien het vanavond in Liverpool. Ondanks dat Oekraïne vorig jaar won wordt het dit jaar in Liverpool gehouden. Maria die uit Oekraïne vluchtte geeft nu gratis wandeltochten voor Oekraïners. Ze vertelt dat er veel te herkennen is voor Oekraïense toeristen: "Er is zelfs Oekraïens eten." NOS maakt hier een video over, bekijk de beelden hierboven. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: laatste repetitie Mia Nicolai & Dion Cooper op Songfestival 2023 Bekijk deze video » Steeds meer vertrouwen in Songfestival-act van Mia en Dion: "Het werkt" Bekijk deze video »
Dinsdag 9 mei 2023 om 11:25

Na maanden van voorbereidingen begint vanavond eindelijk het Eurovisie Songfestival. We zullen onze Mia en Dion zien in de eerste halve finale. Er wordt na de aanpassing van het liedje goed over de act gesproken en men heeft er weer vertrouwen in.

Tourgids
Zal Nederland zaterdag in de finale komen te staan? We zien het vanavond in Liverpool. Ondanks dat Oekraïne vorig jaar won wordt het dit jaar in Liverpool gehouden. Maria die uit Oekraïne vluchtte geeft nu gratis wandeltochten voor Oekraïners. Ze vertelt dat er veel te herkennen is voor Oekraïense toeristen: "Er is zelfs Oekraïens eten." NOS maakt hier een video over, bekijk de beelden hierboven.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's