Lang leve de liefde: is Robin fan van een open relatie?

Lang leve de liefde: is Robin fan van een open relatie?

Lang leve de liefde: is Robin fan van een <em>open relatie</em>? Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen. In Lang leve de liefde zit Robin te wachten tot zijn date, Jeroen, binnenkomt in de villa. Robin begint al gelijk te grappen over het slapen en gelukkig kan Jeroen daar wel om lachen. Als Robin vertelt dat hij heel graag naar New York wil, zegt Jeroen dat hij daar al zestien keer is geweest! Het thema, open relaties, wordt ook niet ontweken op deze date. Jeroen wil er absoluut niet aan denken om een derde in een relatie te zijn, en gelukkig Robin ook niet. Beide heren zijn monogaam. Kan uit deze date wat gaan bloeien? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde in de video hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Jacomijn in Lang Leve de Liefde: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel' Bekijk deze video » Gênant moment in Lang Leve de Liefde: 'Zijn je lippen nep?' Bekijk deze video » Kroelbeer Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Is Louis Vuitton een dagcrème en wat is de PC?' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 10 mei 2023 om 21:37

Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen.

In Lang leve de liefde zit Robin te wachten tot zijn date, Jeroen, binnenkomt in de villa. Robin begint al gelijk te grappen over het slapen en gelukkig kan Jeroen daar wel om lachen. Als Robin vertelt dat hij heel graag naar New York wil, zegt Jeroen dat hij daar al zestien keer is geweest! Het thema, open relaties, wordt ook niet ontweken op deze date. Jeroen wil er absoluut niet aan denken om een derde in een relatie te zijn, en gelukkig Robin ook niet. Beide heren zijn monogaam. Kan uit deze date wat gaan bloeien?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde in de video hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's