Ree wordt door brandweer gered uit benarde situatie bij sluisdeur (video)

Ree wordt door brandweer gered uit benarde situatie bij sluisdeur (video)

Donderdag 11 mei 2023 om 17:16

Een ree is donderdagochtend door de brandweer uit een sluisdeur in Weert gered. Medewerkers van de plantsoendienst zagen het dier en waarschuwde de brandweer. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, kostte het ze enige moeite om de ree te verlossen van zijn natte hoefjes. Het dier sprong namelijk het water in en liet zich niet zomaar vangen. Uiteindelijk lukte het de brandweer om de ree toch te vangen vanuit een boot. Het dier is inmiddels vrijgelaten in een nabijgelegen bosgebied.

Ree wordt door brandweer gered uit benarde situatie bij sluisdeur (video) Een ree is donderdagochtend door de brandweer uit een sluisdeur in Weert gered. Medewerkers van de plantsoendienst zagen het dier en waarschuwde de brandweer. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, kostte het ze enige moeite om de ree te verlossen van zijn natte hoefjes. Het dier sprong namelijk het water in en liet zich niet zomaar vangen. Uiteindelijk lukte het de brandweer om de ree toch te vangen vanuit een boot. Het dier is inmiddels vrijgelaten in een nabijgelegen bosgebied. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Primeur! Recordaantal bedreigde babygieren door wisseltruc met eieren (video) Bekijk deze video » Bekijk: ambulance met patiënt erin botst met twee auto's in Rotterdam Bekijk deze video » Juffen en meesters moeten zelf meer les krijgen over uitleggen (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's