Mirthe zingt vals voor geld in Een Jaar Van Je Leven (video)

Mirthe zingt vals voor geld in Een Jaar Van Je Leven (video)

Donderdag 11 mei 2023 om 16:38

Voor een verdienopdracht in Een Jaar Van Je Leven is het aan Mirthe om geld te verdienen; met zingen! En dat moet ze doen op het nummer Ademnood van Linda, Roos en Jessica. Ze begint voluit te zingen, tot grote irritatie van andere bewoners. Maar is het genoeg om wat geld te verdienen?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

<em>Mirthe</em> zingt vals voor geld in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> (video) Voor een verdienopdracht in Een Jaar Van Je Leven is het aan Mirthe om geld te verdienen; met zingen! En dat moet ze doen op het nummer Ademnood van Linda, Roos en Jessica. Ze begint voluit te zingen, tot grote irritatie van andere bewoners. Maar is het genoeg om wat geld te verdienen? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Felle discussie tussen Babette en Wendy: 'Niet zo raar doen!' Bekijk deze video » Moraima geeft seksadvies aan JW: 'Ik ben seksuologie' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's