Lang leve de liefde: kan Karin de Amsterdamse Rens wel aan?

Lang leve de liefde: kan Karin de Amsterdamse Rens wel aan?

Lang leve de liefde: kan Karin <em>de Amsterdamse Rens</em> wel aan? Gênant moment in Lang leve de liefde: 'Zijn je lippen nep?' In Lang Leve de Liefde heeft Rens speciaal voor zijn date Karin een tropisch jasje aangetrokken. Karin noemt Rens een lompe Leo tijdens het poolen, hiernaast vindt ze Rens ook een echte Amsterdammer en niet in positieve zin. Er worden veel grappen gemaakt tijdens deze date en Rens zijn 'aparte' outfits komen ook ruim aanbod. Zal Karin elke dag deze Amsterdamse gezelligheid willen? Of is een date meer dan genoeg geweest? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video) Bekijk deze video » Kroelbeer Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Is Louis Vuitton een dagcrème en wat is de PC?' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: is Robin fan van een open relatie? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: gaat Michiel de kont van Alice becijferen? Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 11 mei 2023 om 20:09

Gênant moment in Lang leve de liefde: 'Zijn je lippen nep?'

In Lang Leve de Liefde heeft Rens speciaal voor zijn date Karin een tropisch jasje aangetrokken. Karin noemt Rens een lompe Leo tijdens het poolen, hiernaast vindt ze Rens ook een echte Amsterdammer en niet in positieve zin. Er worden veel grappen gemaakt tijdens deze date en Rens zijn 'aparte' outfits komen ook ruim aanbod. Zal Karin elke dag deze Amsterdamse gezelligheid willen? Of is een date meer dan genoeg geweest?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's