Zien: prachtig familiemoment in Secret Duets

Zien: prachtig familiemoment in Secret Duets

Vrijdag 12 mei 2023 om 00:34

Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 12 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv.

In Secret Duets zong René Froger een duet met voor hem een wel heel bekend persoon. Zal René hem herkennen of maakt hij het thuisfront heel boos?

Bekijk hieronder de mooie beelden van Secret Duets. Kijk Secret Duets iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Zien: prachtig familiemoment in <em>Secret Duets</em> Hieronder is een fragment te zien uit de aflevering van donderdag 12 mei van Secret Duets. Je kan de hele uitzending van Secret Duets terugkijken op Gids.tv. In Secret Duets zong René Froger een duet met voor hem een wel heel bekend persoon. Zal René hem herkennen of maakt hij het thuisfront heel boos? Bekijk hieronder de mooie beelden van Secret Duets. Kijk Secret Duets iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Televizier-Ring Gala: Donnie en René Froger treden op met 'Ik heb die Ster gepakt' Bekijk deze video » Primeur: de nieuwe single van René Froger en Donnie, Dat kan je niet kopen! Bekijk deze video » Secret Duets: mystery guest maakt indruk op René Froger, ‘dat hij dat nog gedaan heeft’ Bekijk deze video » Emotioneel: Ernst Daniël Smid keert terug op het podium bij Secret Duets Bekijk deze video »
TV :
Zien: prachtig familiemoment in Secret Duets

Actuele video's

Meer actuele video's