Raymond Mens emotioneel in de Wandelgangen, 'Oma belde me altijd na de uitzending'

Raymond Mens emotioneel in de Wandelgangen, 'Oma belde me altijd na de uitzending'

Vrijdag 12 mei 2023 om 11:36

Bekijk hier beelden van Oma Miep in de uitzending van Vandaag Inside

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, bespreken Raymond Mens en Wilfred Genee de uitzending. Raymond en Wilfred praten ons eerst bij over de staat van de Amerikaanse verkiezingen. Daarna is Wilfred benieuwd wanneer de begrafenis van Oma Miep plaatst vindt. Raymond wordt emotioneel door deze vraag, 'oma belde me altijd na de uitzending'.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 11 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Raymond Mens</em> emotioneel in de Wandelgangen, 'Oma belde me altijd na de uitzending' Bekijk hier beelden van Oma Miep in de uitzending van Vandaag Inside In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, bespreken Raymond Mens en Wilfred Genee de uitzending. Raymond en Wilfred praten ons eerst bij over de staat van de Amerikaanse verkiezingen. Daarna is Wilfred benieuwd wanneer de begrafenis van Oma Miep plaatst vindt. Raymond wordt emotioneel door deze vraag, 'oma belde me altijd na de uitzending'. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 11 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's