Er breekt een nieuwe fase aan in Million Dollar Island, 'het wordt keihard'

Er breekt een nieuwe fase aan in Million Dollar Island, 'het wordt keihard'

In het programma Million Dollar Island gaat het er steeds heftiger aan toe. Er breekt een nieuwe fase aan. "Als je een spel verliest ben je niet alleen je polsbandje en je geld kwijt, maar je verlaat ook direct het eiland", zegt de presentator. Het wordt een keihard spel vanaf nu.

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Er breekt een nieuwe fase aan in <em>Million Dollar Island</em>, 'het wordt keihard' In het programma Million Dollar Island gaat het er steeds heftiger aan toe. Er breekt een nieuwe fase aan. "Als je een spel verliest ben je niet alleen je polsbandje en je geld kwijt, maar je verlaat ook direct het eiland", zegt de presentator. Het wordt een keihard spel vanaf nu. Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV