Ruud de Wild reageert op Gerard Joling: 'Leugenaar!'

Ruud de Wild reageert op Gerard Joling: 'Leugenaar!'

Dinsdag 16 mei 2023 om 15:14

Ruud is nogal verbolgen, omdat Gerard onlangs nog langskwam om in de studio zijn single te promoten en Ruud een knuffel gaf. "Gerard vindt jou onfris om naar te kijken, maar het was een week of twee geleden dat hij jou hier een knuffel kwam geven en zei dat je er zo goed uitzag", aldus Ruuds sidekick Gijs Hakkert.

Ruud verbijsterd: "En wat ik helemaal niet snap: ik keek het nog even voor de zekerheid na, maar ik ben uitgenodigd voor zijn verjaardag, tot drie keer aan toe. Geen grap, ik laat het zien. Ik snap er helemaal niks van. LEUGENAAR." Lees het hele artikel op Shownieuws.

Bekijk hieronder de video.

<em>Ruud de Wild</em> reageert op <em>Gerard Joling</em>: 'Leugenaar!' Ruud is nogal verbolgen, omdat Gerard onlangs nog langskwam om in de studio zijn single te promoten en Ruud een knuffel gaf. "Gerard vindt jou onfris om naar te kijken, maar het was een week of twee geleden dat hij jou hier een knuffel kwam geven en zei dat je er zo goed uitzag", aldus Ruuds sidekick Gijs Hakkert. Ruud verbijsterd: "En wat ik helemaal niet snap: ik keek het nog even voor de zekerheid na, maar ik ben uitgenodigd voor zijn verjaardag, tot drie keer aan toe. Geen grap, ik laat het zien. Ik snap er helemaal niks van. LEUGENAAR." Lees het hele artikel op Shownieuws. Bekijk hieronder de video. Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's