Heftig: steekpartij in binnenstad Apeldoorn, twee zwaargewonden.

Heftig: steekpartij in binnenstad Apeldoorn, twee zwaargewonden.

Zaterdag 20 mei 2023 om 08:58

Bij een steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn, zijn twee gewonden gevallen. Rond 04.15 uur brak een massale vechtpartij uit in het uitgaansgebied. Meerdere mensen raakten daarbij gewond. Twee jongens raakte zwaargewond, waarvan een vermoedelijk aan zijn rug. Het is niet bekend of er arrestaties zijn verricht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Heftig: steekpartij in binnenstad <em>Apeldoorn</em>, twee zwaargewonden. Bij een steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn, zijn twee gewonden gevallen. Rond 04.15 uur brak een massale vechtpartij uit in het uitgaansgebied. Meerdere mensen raakten daarbij gewond. Twee jongens raakte zwaargewond, waarvan een vermoedelijk aan zijn rug. Het is niet bekend of er arrestaties zijn verricht. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Explosief door brievenbus in Tuitjenhorn gegooid: bewoner gewond (video) Bekijk deze video » Jongetje valt met trekker in sloot en raakt ernstig gewond (video) Bekijk deze video » Broer André Hazes brengt nummer uit, 'ik wist niet dat hij kon zingen!' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Bizarre beelden: tientallen spookrijders op A28 om file te ontwijken (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's