Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de eerste aflevering van Bed & Breakfast staan er drie hele bijzondere panden centraal, waar de drie duo's hun B&B in hebben gevestigd. Een oud geldwisselkantoor, een voormalig theater en een architectenbureau: wie heeft de beste B&B in huis? HorecabloedWe beginnen dit seizoen bij Monique en Martin in de Achterhoek. Ze hadden eerst een partycentrum en restaurant, maar nadat ze dat verkochten heeft het horecabloed hun lichamen niet verlaten. TheaterVervolgens gaan we naar de kleurrijke B&B van Mauro en Karin, die gevestigd zit in een oud theater. Als laatste slapen we bij Harold en Kees in kamers die de inrichting hebben gekregen van twee plekken op de wereld waar ze mooie herinneringen aan hebben. Bekijk ook Nieuw seizoen Bed & Breakfast start maandag: koffievlek, varkens en bijna valpartij Bekijk deze video » Maandag 6 maart in Bed & Breakfast: koffers worden op bijzondere manier vervoerd Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 22 May 2023 om 22:25

In de eerste aflevering van Bed & Breakfast staan er drie hele bijzondere panden centraal, waar de drie duo's hun B&B in hebben gevestigd. Een oud geldwisselkantoor, een voormalig theater en een architectenbureau: wie heeft de beste B&B in huis?

Horecabloed
We beginnen dit seizoen bij Monique en Martin in de Achterhoek. Ze hadden eerst een partycentrum en restaurant, maar nadat ze dat verkochten heeft het horecabloed hun lichamen niet verlaten.

Theater
Vervolgens gaan we naar de kleurrijke B&B van Mauro en Karin, die gevestigd zit in een oud theater. Als laatste slapen we bij Harold en Kees in kamers die de inrichting hebben gekregen van twee plekken op de wereld waar ze mooie herinneringen aan hebben.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Actuele video's

Meer actuele video's