Video: etentje Bas Smit en Nicolette van Dam krijgt onverwacht erotische wending

Video: etentje Bas Smit en Nicolette van Dam krijgt onverwacht erotische wending

Maandag 22 mei 2023 om 18:20

Video: etentje Bas Smit en <em>Nicolette van Dam</em> krijgt onverwacht erotische wending Bas Smit en Nicolette van Dam dachten zondagavond rustig met hun kinderen ergens een hapje te eten op vakantie, maar niets bleek minder waar... ErotiekHet gezin laat op sociale media zien dat ze vanaf het terras konden meekijken met een erotische film. 'Een aparte film', zegt Bas terwijl hij inzoomt op de televisie in het appartement tegenover het terras waar ze zitten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Dan Karaty trekt beerput open: "Veel grensoverschrijdend gedrag in danswereld" Bekijk deze video » Bouke Scholten tijdens theatertournee Bouke Rocks Elvis: 'Succes is soms niet te bevatten' (video) Bekijk deze video » Video: K3-Julia valt keihard tijdens stunt Bekijk deze video »
Entertainment :

Bas Smit en Nicolette van Dam dachten zondagavond rustig met hun kinderen ergens een hapje te eten op vakantie, maar niets bleek minder waar...

Erotiek
Het gezin laat op sociale media zien dat ze vanaf het terras konden meekijken met een erotische film. 'Een aparte film', zegt Bas terwijl hij inzoomt op de televisie in het appartement tegenover het terras waar ze zitten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's