René van der Gijp mist Willibrord Frequin: 'Ik denk elke dag aan hem' (video)

René van der Gijp mist Willibrord Frequin: 'Ik denk elke dag aan hem' (video)

<em>René van der Gijp</em> mist Willibrord Frequin: 'Ik denk elke dag aan hem' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp wilde vrijdagavond in Vandaag Inside even stilstaan bij Willibrord Frequin, die één jaar geleden kwam te overlijden: 'Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even aan hem denk'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp wilde vrijdagavond in Vandaag Inside even stilstaan bij Willibrord Frequin, die één jaar geleden kwam te overlijden: 'Er gaat geen dag voorbij dat ik niet even aan hem denk'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV