ZING! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ZING! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ZING! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe EO-programma ZING! - dat overigens opvallend veel lijkt op het oude programma Korenslag - gaan zesendertig zanggroepen proberen de beste zanggroep van Nederland te worden. Vanaf zaterdag is het programma wekelijks te zien op NPO 1. Eerste afleveringenIn de eerste afleveringen staan de audities centraal en kiezen de mentoren per aflevering één zanggroep uit die ze in de weken daarna begeleiden om te groeien in uitvoering, techniek of wat er dan ook nodig is. Welke zanggroep weet zich onder begeleiding van een mentor te ontwikkelen tot beste van Nederland? Alle hoekenZanggroepen uit alle hoeken van het land hebben zich aangemeld om auditie te doen voor de mentor van hun keuze. Allerlei genres en formaties komen aan bod: van een enthousiast feestkoor uit de Betuwe tot een studentenjazzvereniging uit Delft, van gospelkoren tot meer klassiek georiënteerd. Bekijk ook Flop Alles is muziek zaterdag al van de buis: zo ging Irene Moors los op de sjoelbak Bekijk deze video » Video: optreden musical Het was Zondag in het Zuiden tijdens Musical Awards Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In het nieuwe EO-programma ZING! - dat overigens opvallend veel lijkt op het oude programma Korenslag - gaan zesendertig zanggroepen proberen de beste zanggroep van Nederland te worden. Vanaf zaterdag is het programma wekelijks te zien op NPO 1.

Eerste afleveringen
In de eerste afleveringen staan de audities centraal en kiezen de mentoren per aflevering één zanggroep uit die ze in de weken daarna begeleiden om te groeien in uitvoering, techniek of wat er dan ook nodig is. Welke zanggroep weet zich onder begeleiding van een mentor te ontwikkelen tot beste van Nederland?

Alle hoeken
Zanggroepen uit alle hoeken van het land hebben zich aangemeld om auditie te doen voor de mentor van hun keuze. Allerlei genres en formaties komen aan bod: van een enthousiast feestkoor uit de Betuwe tot een studentenjazzvereniging uit Delft, van gospelkoren tot meer klassiek georiënteerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van ZING!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV