Zien: Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Nu écht voorbij'

Zien: Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Nu écht voorbij'

Saturday 27 May 2023 om 18:30

Emotioneel einde Koffietijd: ‘Ik keek om en zag: ze zijn allemaal aan het huilen!’

Het doek is officieel gevallen voor het legendarische programma Koffietijd. Afgelopen vrijdag vond de laatste aflevering plaats en werd daarna met een groot feest afgesloten. Loretta Schrijver sloeg dit feestje over. "Ik was bekaf", vertelt ze aan RTL Boulevard. Ook reageert ze op uitspraken van de mannen van Vandaag Inside. Gaat Loretta bij de heren van VI werken?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Loretta Schrijver</em> na laatste Koffietijd: 'Nu écht voorbij' Emotioneel einde Koffietijd: ‘Ik keek om en zag: ze zijn allemaal aan het huilen!’ Het doek is officieel gevallen voor het legendarische programma Koffietijd. Afgelopen vrijdag vond de laatste aflevering plaats en werd daarna met een groot feest afgesloten. Loretta Schrijver sloeg dit feestje over. "Ik was bekaf", vertelt ze aan RTL Boulevard. Ook reageert ze op uitspraken van de mannen van Vandaag Inside. Gaat Loretta bij de heren van VI werken? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Allerlaatste Koffietijd: uitzending van 2 uur met 38 gasten! Bekijk deze video » Gerard Ekdom zingt afscheidslied voor Koffietijd met hilarische beelden Bekijk deze video » Koffieleuters geven voor de laatste keer adviezen, wat hebben ze geleerd? (Koffietijd) Bekijk deze video » Zien! George Clooney maakt video voor het afscheid van Koffietijd Bekijk deze video » Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Denk dat we na de zomer toch doorgaan' (video) Bekijk deze video » Aran Bade verklapt: 'Dronken boel bij Koffietijd na laatste aflevering' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Loretta Schrijver na laatste Koffietijd: 'Nu écht voorbij'

Actuele video's

Meer actuele video's