Hart van Nederland: motorrijder (84) overlijdt door ongeval op A65 bij Tilburg (video)

Hart van Nederland: motorrijder (84) overlijdt door ongeval op A65 bij Tilburg (video)

Zondag 28 mei 2023 om 13:26

<em>Hart van Nederland</em>: motorrijder (84) overlijdt door ongeval op A65 bij Tilburg (video) Een 84-jarige motorrijder uit Drunen (Noord-Brabant) is zondagochtend om het leven gekomen door een ongeluk. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de A65 ten val, ter hoogte van de afrit Tilburg-Noord, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man (41) duikt mobieltje achterna en verdrinkt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw drinkt te veel en ramt spoorwegovergang (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water, drie volwassenen en kind weten te ontsnappen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 84-jarige motorrijder uit Drunen (Noord-Brabant) is zondagochtend om het leven gekomen door een ongeluk. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de A65 ten val, ter hoogte van de afrit Tilburg-Noord, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's