Klassiekers met Kleinsma: Remco Veldhuis speelt Freek de Jonge als hij onzeker is

Klassiekers met Kleinsma: Remco Veldhuis speelt Freek de Jonge als hij onzeker is

<em>Klassiekers met Kleinsma</em>: Remco Veldhuis speelt Freek de Jonge als hij onzeker is In Klassiekers met Kleinsma vertelt Remco Veldhuis meer over zijn liefde voor Freek de Jonge. De cabaretier, die al jaren met Richard Kemper een duo vormt, heeft in Freek een soort alter ego gevonden. Hij kan de cabaretier erg goed imiteren en dat gebeurt vanzelf als hij onzeker is tijdens een optreden. “Ik spring dan onmiddellijk in de rol van de man waarvan ik zeker weet dat die weet hoe het moet op een podium.” Bekijk het fragment van Klassiekers met Kleinsma hieronder. Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Gerard Cox zingen Voor mijn dochtertje Bekijk deze video » Video: Simone Kleinsma & Loes Luca zingen De Rosse Buurt in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video »
Friday 2 June 2023 om 13:50

In Klassiekers met Kleinsma vertelt Remco Veldhuis meer over zijn liefde voor Freek de Jonge. De cabaretier, die al jaren met Richard Kemper een duo vormt, heeft in Freek een soort alter ego gevonden. Hij kan de cabaretier erg goed imiteren en dat gebeurt vanzelf als hij onzeker is tijdens een optreden. “Ik spring dan onmiddellijk in de rol van de man waarvan ik zeker weet dat die weet hoe het moet op een podium.”

Bekijk het fragment van Klassiekers met Kleinsma hieronder.

Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's