Wesly Bronkhorst over aanstaande huwelijk: "Varen met alle (bonus)kinderen"

Wesly Bronkhorst over aanstaande huwelijk: "Varen met alle (bonus)kinderen"

Maandag 5 juni 2023 om 11:01

Video: zo vraagt Wesly Bronkhorst zijn Raquel ten huwelijk in Oostenrijk

Begin dit jaar vroeg Wesly Bronkhorst zijn vriendin Raquel ten huwelijk in Oostenrijk en gisteren, zondag 4 juni, vertelt de volkszanger tijdens het Festival van het Levenslied openhartig over zijn aanstaande huwelijk en geeft veel details vrij. Bekijk het interview met Wesly hieronder.

Varen
De datum waarop Wesly en Raquel het ja-woord gaan geven is 24 februari 2024. "We gaan in Maarssen trouwen. In een heel mooi stadhuis aan de vecht. Ik ben gek op varen dus dat nemen we allemaal mee in het feest. We maken er een hele mooie dag van, ik heb er zin in." Hij laat tot slot weten dat al zijn (bonus)kinderen ook van de partij zullen zijn.

Beelden van het interview zie je hieronder.

<em>Wesly Bronkhorst</em> over aanstaande huwelijk: &quot;Varen met alle (bonus)kinderen&quot; Video: zo vraagt Wesly Bronkhorst zijn Raquel ten huwelijk in Oostenrijk Begin dit jaar vroeg Wesly Bronkhorst zijn vriendin Raquel ten huwelijk in Oostenrijk en gisteren, zondag 4 juni, vertelt de volkszanger tijdens het Festival van het Levenslied openhartig over zijn aanstaande huwelijk en geeft veel details vrij. Bekijk het interview met Wesly hieronder. VarenDe datum waarop Wesly en Raquel het ja-woord gaan geven is 24 februari 2024. "We gaan in Maarssen trouwen. In een heel mooi stadhuis aan de vecht. Ik ben gek op varen dus dat nemen we allemaal mee in het feest. We maken er een hele mooie dag van, ik heb er zin in." Hij laat tot slot weten dat al zijn (bonus)kinderen ook van de partij zullen zijn. Beelden van het interview zie je hieronder. Bekijk ook Wesly Bronkhorst opnieuw geopereerd na eerdere operatie (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Wesly Bronkhorst over aanstaande huwelijk: "Varen met alle (bonus)kinderen"

Actuele video's

Meer actuele video's