Jessica in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi'

Jessica in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi'

Maandag 5 juni 2023 om 12:16

Als Joël Jessica vraagt op welk uiterlijk kenmerk ze het het meest trots is hoeft die daar niet lang over na te denken: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi.' Is haar date het daar mee eens?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Jessica in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi' Als Joël Jessica vraagt op welk uiterlijk kenmerk ze het het meest trots is hoeft die daar niet lang over na te denken: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi.' Is haar date het daar mee eens? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel Bekijk deze video » Katja Schuurman (48): 'Je mag de natuur best een beetje helpen' (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde-deelnemers GIEREN het uit: 'Ik pis in mijn broek' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's