Dave wilt Iris wel zoenen maar durft niet, 'ben bang om afgewezen te worden' (Lang Leve de Liefde)

Dave wilt Iris wel zoenen maar durft niet, 'ben bang om afgewezen te worden' (Lang Leve de Liefde)

Het lijkt goed te klikken tussen Dave en Iris in Lang Leve de Liefde. Ze hebben het gezellig samen en lachen veel met elkaar. Ook de aantrekkingskracht tussen de twee is aanwezig, de kusjes worden uitgedeeld. Toch vindt Dave het spannend om de eerste stap te zetten naar een echte zoen, "ik vind het eng om dat te proberen, ben bang om afgewezen te worden".

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Dave wilt Iris wel zoenen maar durft niet, 'ben bang om afgewezen te worden' <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Het lijkt goed te klikken tussen Dave en Iris in Lang Leve de Liefde. Ze hebben het gezellig samen en lachen veel met elkaar. Ook de aantrekkingskracht tussen de twee is aanwezig, de kusjes worden uitgedeeld. Toch vindt Dave het spannend om de eerste stap te zetten naar een echte zoen, "ik vind het eng om dat te proberen, ben bang om afgewezen te worden". Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Karin (De Scheetjes) gaat op date met Marcel Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde-deelnemers GIEREN het uit: 'Ik pis in mijn broek' Bekijk deze video » Jessica in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mijn lichaam gewoon mooi' Bekijk deze video » Dave in Lang Leve de Liefde: 'Ik deed gangbang met acht personen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV