Nieuwe single André Hazes: 'Benadert de teksten van zijn vader' (Marcel & Gijs)

Nieuwe single André Hazes: 'Benadert de teksten van zijn vader' (Marcel & Gijs)

Vrijdag 9 juni 2023 om 09:29

André Hazes, die donderdag nog aangaf geen spijt te hebben van het overtreden van de wet, heeft een nieuwe single: Als je wil dat ik je man ben. Marcel van Roosmalen kwam de tekst van het nummer onder ogen en was eigenlijk best enthousiast: 'Je hebt de pen in het hart gedoopt en dit benadert de oude André Hazes.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Nieuwe single André Hazes: 'Benadert de teksten van zijn vader' (<em>Marcel &amp; Gijs</em>) André Hazes, die donderdag nog aangaf geen spijt te hebben van het overtreden van de wet, heeft een nieuwe single: Als je wil dat ik je man ben. Marcel van Roosmalen kwam de tekst van het nummer onder ogen en was eigenlijk best enthousiast: 'Je hebt de pen in het hart gedoopt en dit benadert de oude André Hazes.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 8 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook André Hazes: 'Hierom overtrad ik de wet en daar heb ik geen spijt van' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's