Is nieuwe single André Hazes sneer naar Monique? ‘Als je wil dat ik je man ben’

Is nieuwe single André Hazes sneer naar Monique? ‘Als je wil dat ik je man ben’

Is nieuwe single <em>André Hazes</em> sneer naar Monique? ‘Als je wil dat ik je man ben’ Bekijk in de video hierboven: waarom moeten André Hazes en Monique voor de rechter verschijnen? André Hazes komt vanmiddag met zijn nieuwe single en die heeft een nogal opvallende titel. André verschijnt zeer vaak in het nieuws met zijn roerige privéleven, zijn relaties worden uitgebreid in beeld gebracht. Zingt hij in Als je wil dat ik je man ben over zijn relatie met Monique? Moet Monique dealen met Andrés verleden?We hebben allemaal de relatieperikelen met Monique, de moeder van zijn kind, kunnen volgen. De knipperlichtrelatie staat naar verluidt momenteel weer op groen, al is het de vraag hoelang dat deze keer duurt. De nieuwe single van Hazes, die donderdag 8 juni om 17.30 uur uitkomt, lijkt in ieder geval een duidelijk boodschap te bevatten: Als je wil dat ik je man ben, is de titel van het liedje. “Dan zul je moeten dealen met mijn verleden”, zingt Hazes in een voorproefje dat hij deelt op social media. Bekijk in de video hieronder een voorproefje op Als je wil dat ik je man ben van André Hazes. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) 'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot' Bekijk deze video » André Hazes is enorm trots op deze prestatie, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 8 juni 2023 om 10:47

Bekijk in de video hierboven: waarom moeten André Hazes en Monique voor de rechter verschijnen?

André Hazes komt vanmiddag met zijn nieuwe single en die heeft een nogal opvallende titel. André verschijnt zeer vaak in het nieuws met zijn roerige privéleven, zijn relaties worden uitgebreid in beeld gebracht. Zingt hij in Als je wil dat ik je man ben over zijn relatie met Monique?

Moet Monique dealen met Andrés verleden?
We hebben allemaal de relatieperikelen met Monique, de moeder van zijn kind, kunnen volgen. De knipperlichtrelatie staat naar verluidt momenteel weer op groen, al is het de vraag hoelang dat deze keer duurt. De nieuwe single van Hazes, die donderdag 8 juni om 17.30 uur uitkomt, lijkt in ieder geval een duidelijk boodschap te bevatten: Als je wil dat ik je man ben, is de titel van het liedje. “Dan zul je moeten dealen met mijn verleden”, zingt Hazes in een voorproefje dat hij deelt op social media.

Bekijk in de video hieronder een voorproefje op Als je wil dat ik je man ben van André Hazes.

Actuele video's

Meer actuele video's