Video: Vader John de Bever overleden maar John treedt gewoon op

Video: Vader John de Bever overleden maar John treedt gewoon op

Video: Vader <em>John de Bever</em> overleden maar John treedt gewoon op John de Bever is in diepe rouw. Zijn vader Daan is vanmorgen overleden. De man is 86 jaar geworden. Begin mei brak Daan zijn heup en moest hieraan geopereerd worden. En sindsdien is het achteruit gegaan, schrijft Shownieuws. Bekijk de video hierboven. Laatste verjaardagShownieuws sprak vandaag de man van John, Kees en hij vertelde dat ze afgelopen week op een goede manier afscheid hebben kunnen nemen. Daan heeft vorige week zaterdag ook zijn verjaardag nog kunnen vieren wat hij heel graag wilde. Johns vader liet, toen hij nog leefde, weten dat de zanger gewoon door moet gaan met leven en dus gewoon moet optreden. Bekijk de Shownieuws-video over het overlijden van Johns vader hierboven. Bekijk ook Corry Konings zegt optreden bij De Bevers in Ahoy af (video) Bekijk deze video » Ruzie tussen De Bevers: 'Een kleine echtscheiding' (video) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 11 juni 2023 om 11:13

John de Bever is in diepe rouw. Zijn vader Daan is vanmorgen overleden. De man is 86 jaar geworden. Begin mei brak Daan zijn heup en moest hieraan geopereerd worden. En sindsdien is het achteruit gegaan, schrijft Shownieuws. Bekijk de video hierboven.

Laatste verjaardag
Shownieuws sprak vandaag de man van John, Kees en hij vertelde dat ze afgelopen week op een goede manier afscheid hebben kunnen nemen. Daan heeft vorige week zaterdag ook zijn verjaardag nog kunnen vieren wat hij heel graag wilde. Johns vader liet, toen hij nog leefde, weten dat de zanger gewoon door moet gaan met leven en dus gewoon moet optreden.

Bekijk de Shownieuws-video over het overlijden van Johns vader hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's