Lang Leve de Liefde: Perry en Bianca gaan er VOL op

Lang Leve de Liefde: Perry en Bianca gaan er VOL op

Maandag 12 juni 2023 om 12:51

Als Bianca haar date Perry vraagt om in gebarentaal uit te beelden hoe leuk hij haar vindt duiken de twee al snel bovenop elkaar en tongzoenen er vervolgens op los. 'Nou, dat is wel gebaren genoeg he.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Perry</em> en Bianca gaan er VOL op Als Bianca haar date Perry vraagt om in gebarentaal uit te beelden hoe leuk hij haar vindt duiken de twee al snel bovenop elkaar en tongzoenen er vervolgens op los. 'Nou, dat is wel gebaren genoeg he.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Gênant: Karin (De Scheetjes) snapt niet dat haar Lang Leve de Liefde-date haar niet herkent Bekijk deze video » Patty Brard: 'Lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samenwonen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Romy tilt haar date van 83 kilo op, waarom? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's