Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust

Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust

Heftige beelden: <em>tientallen migranten overleden</em> door schipbreuk voor <em>Griekse kust</em> In een hartverscheurend incident voor de Griekse kust heeft een schipbreuk het leven geëist van ten minste 78 migranten, zoals bevestigd door de Griekse kustwacht. Tot op heden zijn er al meer dan honderd mensen gered, maar de vrees heerst dat het dodental nog aanzienlijk zal stijgen. Overlevenden van de ramp beweren dat er mogelijk tot 400 mensen aan boord waren. Tekst gaat verder onder de Twitter video. 78 confirmed dead and 104 rescued and transferred here at the port of Kalamata, after boat carrying at least 450 refugees/migrants capsized near Pylos, #Greece pic.twitter.com/n2Zm85QOMz— Savvas Karmaniolas (@savvaskarma) June 14, 2023 ReddingsoperatieAfgelopen nacht vond er een ongeluk plaats ongeveer 75 kilometer ten zuidwesten van Peloponnesos. Een omvangrijke reddingsoperatie werd georganiseerd, waardoor volgens de autoriteiten meer dan honderd mensen in veiligheid konden worden gebracht. Bekijk de Twitter video en het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook EenVandaag gemist? Strenger asielbeleid stopt stroom migranten niet Bekijk deze video » Tientallen lichamen van migranten spoelden aan bij Italiaanse kust na schipbreuk (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: tientallen migranten overleden door schipbreuk voor Griekse kust
Woensdag 14 juni 2023 om 15:52

In een hartverscheurend incident voor de Griekse kust heeft een schipbreuk het leven geëist van ten minste 78 migranten, zoals bevestigd door de Griekse kustwacht. Tot op heden zijn er al meer dan honderd mensen gered, maar de vrees heerst dat het dodental nog aanzienlijk zal stijgen. Overlevenden van de ramp beweren dat er mogelijk tot 400 mensen aan boord waren.

Tekst gaat verder onder de Twitter video.

Reddingsoperatie
Afgelopen nacht vond er een ongeluk plaats ongeveer 75 kilometer ten zuidwesten van Peloponnesos. Een omvangrijke reddingsoperatie werd georganiseerd, waardoor volgens de autoriteiten meer dan honderd mensen in veiligheid konden worden gebracht.

Bekijk de Twitter video en het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's