Lang Leve de Liefde: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart?

Lang Leve de Liefde: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart?

Woensdag 14 juni 2023 om 20:40

Lang Leve de Liefde: 'Zou je intiem met mij willen zijn?'

In Lang Leve de Liefde ontmoeten de vrijgezellen Bart en Amber elkaar. Bart geeft aan niet veel ervaring in de liefde te hebben en dat blijkt al vrij snel in de date. Amber heeft een laag zelfbeeld en vindt zichzelf niet mooi op sommige momenten. Bart geeft aan haar wel te zien zitten. Amber zegt erg hard te kunnen overkomen en wil met iemand daten die dat aankan. Kan de 'te' lieve Bart haar hart veroveren?

Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart? Lang Leve de Liefde: 'Zou je intiem met mij willen zijn?' In Lang Leve de Liefde ontmoeten de vrijgezellen Bart en Amber elkaar. Bart geeft aan niet veel ervaring in de liefde te hebben en dat blijkt al vrij snel in de date. Amber heeft een laag zelfbeeld en vindt zichzelf niet mooi op sommige momenten. Bart geeft aan haar wel te zien zitten. Amber zegt erg hard te kunnen overkomen en wil met iemand daten die dat aankan. Kan de 'te' lieve Bart haar hart veroveren? Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Romy tilt haar date van 83 kilo op, waarom? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Perry en Bianca gaan er VOL op Bekijk deze video » Pijnlijk in Lang Leve de Liefde: voldoet Vishani's oogkleur wel aan Joys eisen? Bekijk deze video » Bianca in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf er goed uit zien' Bekijk deze video » Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bekijk deze video » Wordt er wel genoeg geflirt tussen Vishani en Joy? (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'lief zijn' is een afknapper, wat is Barts uitstraling? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's