Amber weigert een knuffel van Bart en vergelijkt hem met een hond (Lang Leve de Liefde)

Amber weigert een knuffel van Bart en vergelijkt hem met een hond (Lang Leve de Liefde)

Donderdag 15 juni 2023 om 11:27

Lang Leve de Liefde: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart?

In Lang Leve de Liefde is er nog niet heel veel spanning te merken tussen Amber en haar date Bart. Wanneer Bart vraagt met welk dier Amber hem zou vergelijken antwoordt zij: "Een hond". De ongemakkelijkheid houdt niet op, want wanneer de twee de opdracht krijgen om elkaar een knuffel te geven weigert Amber: "Dat hoeft van mij niet."

Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde.

<em>Amber</em> weigert een knuffel van <em>Bart</em> en vergelijkt hem met een hond <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Lang Leve de Liefde: is Amber te hard voor de zachtaardige Bart? In Lang Leve de Liefde is er nog niet heel veel spanning te merken tussen Amber en haar date Bart. Wanneer Bart vraagt met welk dier Amber hem zou vergelijken antwoordt zij: "Een hond". De ongemakkelijkheid houdt niet op, want wanneer de twee de opdracht krijgen om elkaar een knuffel te geven weigert Amber: "Dat hoeft van mij niet." Bekijk hieronder het fragment van Lang Leve de Liefde. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. [video:videos](ids:"573863,573761,573760" title:"")
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

[video:videos](ids:"573863,573761,573760" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's