Video: Rob Goossens hoopt op 'juice'-pauze van Yvonne Coldeweijer na bevalling

Video: Rob Goossens hoopt op 'juice'-pauze van Yvonne Coldeweijer na bevalling

Zaterdag 17 juni 2023 om 21:22

Bekend Nederland kan binnenkort eventjes ademhalen, want Yvonne Coldeweijer laat gisteren weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Op dit moment geniet ze van de Griekse zon, samen met haar geliefde en baby in haar buik.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Rob Goossens</em> hoopt op 'juice'-pauze van <em>Yvonne Coldeweijer</em> na bevalling Bekend Nederland kan binnenkort eventjes ademhalen, want Yvonne Coldeweijer laat gisteren weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Op dit moment geniet ze van de Griekse zon, samen met haar geliefde en baby in haar buik. Tekst gaat verder onder de video. Juice-pauzeMediakenner Rob Goossens uit zijn hoop in RTL Boulevard dat Yvonne Coldeweijer na de bevalling even een pauze neemt van het delen van haar 'juice'-content. Hij geeft aan: "Ik hoop dat ze gedurende de bevalling een paar maanden lang alleen maar foto's van outfits deelt die ze eerder heeft gemaakt." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Rob Goossens hoopt op 'juice'-pauze van Yvonne Coldeweijer na bevalling

Juice-pauze
Mediakenner Rob Goossens uit zijn hoop in RTL Boulevard dat Yvonne Coldeweijer na de bevalling even een pauze neemt van het delen van haar 'juice'-content. Hij geeft aan: "Ik hoop dat ze gedurende de bevalling een paar maanden lang alleen maar foto's van outfits deelt die ze eerder heeft gemaakt."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's