Bekijk reünie Lange Frans en Baas B op Kamping Kitsch Club in Eindhoven

Bekijk reünie Lange Frans en Baas B op Kamping Kitsch Club in Eindhoven

Bekijk reünie <em>Lange Frans</em> en <em>Baas B</em> op <em>Kamping Kitsch Club</em> in Eindhoven Lange Frans en Baas B stonden zaterdag 17 juni voor het eerst in jaren weer samen op het podium. Het duo gaf afgelopen weekend een optreden tijdens het festival Kamping Kitsch Club in Eindhoven. Goud en vertrouwd"Voor het eerst sinds een lange tijd weer het podium gedeeld met Baas B en het voelde goud en vertrouwd", schrijft Lange Frans bij de video. In de video geven de twee elkaar een knuffel zegt Lange Frans tegen zijn voormalige muzikale partner: "Ja, ja, daar gaan we weer." Positieve reactiesHet duo scoorden zo'n 20 jaar geleden grote hits met nummers als 'Het Land van' en 'Moppie'. Onder de TikTok video reageren oud fans erg positief. "Eindelijk maat, alsjeblieft ga door met ze twee" reageert een fan. Een ander schrijft: "Jullie muziek en teksten blijven krachtig" Bekijk beelden van het optreden in de Shownieuws-video hierboven.
Show :
Maandag 19 juni 2023 om 12:46

Lange Frans en Baas B stonden zaterdag 17 juni voor het eerst in jaren weer samen op het podium. Het duo gaf afgelopen weekend een optreden tijdens het festival Kamping Kitsch Club in Eindhoven.

Goud en vertrouwd
"Voor het eerst sinds een lange tijd weer het podium gedeeld met Baas B en het voelde goud en vertrouwd", schrijft Lange Frans bij de video. In de video geven de twee elkaar een knuffel zegt Lange Frans tegen zijn voormalige muzikale partner: "Ja, ja, daar gaan we weer."

Positieve reacties
Het duo scoorden zo'n 20 jaar geleden grote hits met nummers als 'Het Land van' en 'Moppie'. Onder de TikTok video reageren oud fans erg positief. "Eindelijk maat, alsjeblieft ga door met ze twee" reageert een fan. Een ander schrijft: "Jullie muziek en teksten blijven krachtig"

Bekijk beelden van het optreden in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's