Zien: slachtoffer dodelijk steekincident Den Haag blijkt 36-jarige medewerkster Albert Heijn

Zien: slachtoffer dodelijk steekincident Den Haag blijkt 36-jarige medewerkster Albert Heijn

Dinsdag 20 juni 2023 om 16:17

De politie heeft bevestigd dat het slachtoffer van de fatale steekpartij in een supermarkt in Den Haag een 36-jarige medewerkster van de supermarkt was, zo meldt Hart van Nederland. Dinsdagochtend heeft de politie een 56-jarige man op straat gearresteerd in verband met het incident.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>slachtoffer</em> dodelijk steekincident <em>Den Haag</em> blijkt 36-jarige medewerkster <em>Albert Heijn</em> De politie heeft bevestigd dat het slachtoffer van de fatale steekpartij in een supermarkt in Den Haag een 36-jarige medewerkster van de supermarkt was, zo meldt Hart van Nederland. Dinsdagochtend heeft de politie een 56-jarige man op straat gearresteerd in verband met het incident. Tekst gaat verder onder de video. ReanimatiepogingenHelaas konden de aanwezige agenten haar reanimatiepogingen niet succesvol afronden, waarbij een van de agenten zelf ook gewond raakte. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden tijdens de hulpverlening. De locatie is afgezet met linten en zwarte hekken, terwijl verschillende hulpdiensten, waaronder ambulances en politiewagens, ter plaatse zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht Bekijk deze video » Steekpartij supermarkt Den Haag: persoon overleden en agent gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Reanimatiepogingen
Helaas konden de aanwezige agenten haar reanimatiepogingen niet succesvol afronden, waarbij een van de agenten zelf ook gewond raakte. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden tijdens de hulpverlening. De locatie is afgezet met linten en zwarte hekken, terwijl verschillende hulpdiensten, waaronder ambulances en politiewagens, ter plaatse zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's