Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht

Heftig: man die kinderen neerstak in Annecy wordt psychiatrisch onderzocht

Vrijdag 9 juni 2023 om 12:16

Bekijk hier beelden van de man die kinderen met mes aanviel op speelplaats in Frankrijk

Donderdag (8 juni) viel een Syrische vluchteling in Annecy vier kleuters, waaronder een Nederlander, en twee volwassenen aan met een mes. Op dit moment wordt de dader psychiatrisch onderzocht, dit onderzoek zal onder meer moeten vaststellen wat de man tot zijn daden dreef. Op één volwassene na liggen alle slachtoffers nog in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Bekijk het fragment van de Hart van Nederland ochtendeditie hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Heftig: man die kinderen neerstak in <em>Annecy</em> wordt <em>psychiatrisch</em> onderzocht Bekijk hier beelden van de man die kinderen met mes aanviel op speelplaats in Frankrijk Donderdag (8 juni) viel een Syrische vluchteling in Annecy vier kleuters, waaronder een Nederlander, en twee volwassenen aan met een mes. Op dit moment wordt de dader psychiatrisch onderzocht, dit onderzoek zal onder meer moeten vaststellen wat de man tot zijn daden dreef. Op één volwassene na liggen alle slachtoffers nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. Bekijk het fragment van de Hart van Nederland ochtendeditie hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Tragisch: schietpartij op basisschool Servië, ouders 13-jarige schutter aangehouden Bekijk deze video » Man die kinderen met mes aanviel op speelplaats Frankrijk gearresteerd: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's