Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware Elfstedentriatlon

Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware Elfstedentriatlon

Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware <em>Elfstedentriatlon</em> Volg de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden in de NOS-livestream hierboven. Maarten van der Weijden is zondag aan zijn ‘elfstedentriatlon’ begonnen. Dat de Olympisch kampioen de elfstedentocht kan zwemmen wisten we al, maar nu gaat hij deze route ook nog eens fietsen en lopen. UPDATE Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren Geld voor goed doelVan der Weijden doet dit niet zomaar, de zwemmer wil met deze actie zo veel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Van der Weijden werd in 2001 zelf getroffen door kanker en zet zich sinds hij is genezen regelmatig in voor het goede doel. Al zwemmend, fietsend en lopend legt Maarten deze keer zo’n 600 kilometer af. Volgens de planning is hij zaterdag 24 klaar met deze barre tocht. Onderweg kunnen mensen stukken meesporten met Van der Weijden. Kijk via de 360° livestream van NOS Sport hierboven naar de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden. Maarten van der Weijden in Marcel & Gijs: 'Enorme aandachtstrekker' Bekijk deze video » Maarten van der Weijden heeft drie jaar (!) getraind voor Elfstedentriatlon (video) Bekijk deze video » Maarten van der Weijden begint aan Elfstedentriatlon: 'Bijna onmenselijk' (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Maarten van der Weijden doet loodzware Elfstedentriatlon

Volg de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden in de NOS-livestream hierboven.

Maarten van der Weijden is zondag aan zijn ‘elfstedentriatlon’ begonnen. Dat de Olympisch kampioen de elfstedentocht kan zwemmen wisten we al, maar nu gaat hij deze route ook nog eens fietsen en lopen.

UPDATE Elfstedentriatlon: Maarten van der Weijden moet worden behandeld aan blaren

Geld voor goed doel
Van der Weijden doet dit niet zomaar, de zwemmer wil met deze actie zo veel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Van der Weijden werd in 2001 zelf getroffen door kanker en zet zich sinds hij is genezen regelmatig in voor het goede doel. Al zwemmend, fietsend en lopend legt Maarten deze keer zo’n 600 kilometer af. Volgens de planning is hij zaterdag 24 klaar met deze barre tocht. Onderweg kunnen mensen stukken meesporten met Van der Weijden.

Kijk via de 360° livestream van NOS Sport hierboven naar de Elfstedentriatlon van Maarten van der Weijden.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV