Stan in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan jou ook wel aaien maar dat ziet er raar uit'

Stan in Lang Leve de Liefde: 'Ik kan jou ook wel aaien maar dat ziet er raar uit'

Woensdag 21 juni 2023 om 08:35

Als Donna opmerkt dat haar date Stan meer aandacht lijkt te hebben voor haar hondje dan dan voor haar reageert die gevat: 'Ik kan jou ook wel de hele tijd gaan aaien maar dat ziet er zo raar uit.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Stan in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik kan jou ook wel aaien maar dat ziet er raar uit' Als Donna opmerkt dat haar date Stan meer aandacht lijkt te hebben voor haar hondje dan dan voor haar reageert die gevat: 'Ik kan jou ook wel de hele tijd gaan aaien maar dat ziet er zo raar uit.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Wesley is nogal blij met zichzelf Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wesley wil graag knuffelen met Jessie, maar is het wederzijds? Bekijk deze video » Video: Eva Jinek in tranen tijdens gesprek over jeugdzorg Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's