Buienradar donderdag: code oranje in Limburg, veel regen in zuidoosten van Nederland

Buienradar donderdag: code oranje in Limburg, veel regen in zuidoosten van Nederland

Donderdag 22 juni 2023 om 13:12

Na de enorme hoeveelheid regen van dinsdag konden we woensdag even op adem komen in het zonnetje. Maar donderdag 22 juni komen er weer flink wat heftige buien aan, met name in het zuidoosten en oosten van het land valt veel neerslag.

Ook hagel en windstoten
Het komt allemaal door een klein lagedrukgebied dat gisterochtend bij de zuidwestpunt van Portugal aankwam, inmiddels is het boven Frankrijk en trekt het verder naar het noordoosten. Later op de dag krijgt Duitsland hiermee te maken, maar ook het zuidoosten van Nederland. Daar kan vanmiddag en vanavond heel wat regen vallen, in Limburg geldt code oranje omdat er zware regen wordt verwacht. Bovendien kun je daar last krijgen van hagel en stevige windstoten.

Bekijk de beelden van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar <em>donderdag</em>: code oranje in Limburg, veel regen in zuidoosten van Nederland Na de enorme hoeveelheid regen van dinsdag konden we woensdag even op adem komen in het zonnetje. Maar donderdag 22 juni komen er weer flink wat heftige buien aan, met name in het zuidoosten en oosten van het land valt veel neerslag. Ook hagel en windstotenHet komt allemaal door een klein lagedrukgebied dat gisterochtend bij de zuidwestpunt van Portugal aankwam, inmiddels is het boven Frankrijk en trekt het verder naar het noordoosten. Later op de dag krijgt Duitsland hiermee te maken, maar ook het zuidoosten van Nederland. Daar kan vanmiddag en vanavond heel wat regen vallen, in Limburg geldt code oranje omdat er zware regen wordt verwacht. Bovendien kun je daar last krijgen van hagel en stevige windstoten. Bekijk de beelden van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Wateroverlast en files: Nederland gaat gebukt onder code oranje Bekijk deze video » Code oranje: Maarten van der Weijden staakt Elfstedentriatlon tijdelijk Bekijk deze video »
Weer :

Actuele video's

Meer actuele video's